02 novembra 2014

Rýchlo a Zbesilo 7 (2015) trailer


Po dlhej, dlhočiznej odmlke s novinkami týkajúcimi sa pokračovania série Rýchlo a zbesilo, prichádza konečne dlho očakávaný (a podotýkam oficiálny) trailer. Po smrti Paula Walkera (Brian O'Conner) koncom novembra roku 2013, bolo natáčanie a samotná premiéra filmu presunutá na rok 2015. 



Samotný fakt, že Walker nestihol pred tragickou a náhlou smrťou dotočiť všetky potrebné scény, vniesol do natáčania otáznik - ako film dokončiť? Práca producentov, scenáristov a šikovných 3D grafikov priniesla ovocie, a tak posledný Walkerov film dokončili podľa pôvodného scenára, kde namiesto samotného Walkera v nenatočených scénach vystupovali jeho dvaja bratia. Trailer sa nesie v tradičnom duchu série o nadupaných autách a neprestávajúcej akcii. Avšak podľa trendu moderných trailerov, ktoré nám vo svojich 3 minútach ukazujú všetko podstatné, a všetku akciu z filmu, sa obávam o samotný film. Zo skúsenosti s poslednými dvoma filmami, ktoré boli podľa môjho názoru nadpriemerné, a po zažmúrení oboch očí sa dali považovať za reálne, vyzerá to tak, že sedmička pôjde v duchu štvrtého filmu z roku 2009. A síce autá spúšťajúce sa z nebies padákmi, autobus s guľometmi a raketometmi, to isté autá hlavných hrdinov... nakoniec, veď posúďte sami. Každopádne, moderné akčné filmy sa snažia ukázať stále viac a viac, takže nám neostáva nič iné, len sa nad tieto veci povzniesť, a tešiť sa na dôstojnú poslednú rozlúčku skvelého Paula Walkera na striebornom plátne. 

Film má premiéru 2. apríla 2015 na Slovensku aj v Čechách.

ruster Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára