30 novembra 2014

Najlepšie vianočné reklamy, ktoré vás chytia za srdce



Dnes začína advent, a to je neklamný sprievodný znak toho, že sa blížia Vianoce. Tie síce obchodné centrá oslavujú už od októbra a s týmto fenoménom súvisia aj mnohé vianočné reklamy. My vám prinášame výber tých najsilnejších vianočných reklám, ktoré vás určite chytia za srdce.



Keď na Štedrý deň zapadlo slnko nad Flámskom, britskí vojaci počúvali, ako z nemeckých zákopov znejú koledy. Niektorí sa i pridali, na čo nepriatelia reagovali nadšeným potleskom. Toto je reálny príbeh , dnes známy ako Vianočný mier- práve čaro sviatkov porazilo na deň vojnu! Vianočný mier v roku 1914 prerušil masové zabíjanie. Sila tejto reklamy preto spočíva aj na podklade s reálnych udalostí.


Už aj malý chlapec rozumie, že na vianoce by nikto nemal ostať sám - ani jeho kamarát tučniak.


Coca Cola je známa svojími vianočnými reklamami s kamiónom a Santa Clausom. Tento krát však prináša celkom iný typ reklamy, ktorý je spravený ako jeden sociálny pokus - dáte si radšej kolu zdarma, alebo potešíte niekoho iného? 



Veľmi nápadito spravená reklama, v ktorej sa nepoužil snáď ani jeden počítačovo robený trik. Cesta snehuliaka naprieč svetom.



Trochu exotickejšia reklama v ktorej síce neuvidíte sneh ani gýčového Santa Clausa, no v štýle známej koledy - Driving home for Christmas uvidíte ako je to niekedy ťažké dostať sa domov na vianoce.

zahlasujte ktorá reklama sa Vám najviac páčila :



Morphy Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára