02 mája 2013

Kapitola 3. Aplikácie na chudnutie : Ak nemáte na posilku , cvičte aspoň doma pomocou mobilu



      V tretej časti nášho seriálu sa pozrieme na formovanie hornej časti tela . Predpokladám že spodné partie ( nohy )  si formujete pomocou behu a bicyklovania . O vhodných aplikáciach na beh a bicykel som písal v predchádzajúcej časti seriálu .
        Predpokladajme teda , že ste úplny začiatočník , bez peňazí navyše na kúpu drahých činiek a náradia  a bez motivácie a času ísť si zacvičiť do posilky. A ako sa vraví niekedy aj malými krokmi prídeme ďalej ako veľkými skokmi , keď zotrváme . Na úplný začiatok stačí teda venovať pár minút času každý deň cvičeniu doma a výsledky sa určite dostavia .
       Samozrejme mnoho ľudí to už skúšalo , ale po mesiaci bez výsledku to vzdali. A jeden z dôvodov prečo výsledok nebadali bolo možno aj to , že cvičili zle! A práve pre správne cvičenie vám predstavím dve fajn aplikácie. Existuje ich mnoho , no ja osobne som skúsil tieto dve od rovnakého výrobcu P4P .




    Prvá aplikácia je venovaná na cvičenie brucha. No kto by nechcel mať na leto tehličky ? :D . Na to aby ste mali riadny pekáč na bruchu musíte dodržať prísne stravu a cvičenie vám v tom len pomôže. Takže , kto očakáva tehličky do leta , tak nech radšej zavíta do posilky. Čo vám táto aplikácia pomôže je , že budete mať lepšie držanie tela a určite zhodíte tú nepeknú pneumatiku , ktorá vás núti kupovať nové nohavice lebo staré proste už nezapnete.
      Aplikácia 8 min ABS workout okrem videí , kde sa cvik ukazuje , časovača , pokynov a hudby v pozadí obsahuje aj mesačný plán , kde sa postupne zvyšujú týždenné opakovania. Samozrejme si pravidelné cvičenie aj značíte a je tu možnosť si dať aj pripomienku ,nech nezabudnete pravidelne na sebe zapracovať. Videá k cvičeniam som našiel aj na youtube , takže pre tých čo sa im máli pozerať na malý display mobilu , môžte si to pozrieť aj na youtube.
      Série sú rozdelené do 3 levelov obtiažnosti . Odporúčam prejsť jeden po druhom poctivo , nech vládzete.Vo free verzii máte k dispozícii len level 1 . ďalšie si musíte zaplatiť. Ale keďže sú videá zadarmo dostupné aj na youtube , nie je to podmienkou :)

 + Jednoduchá aplikácia s prehľadnými videami , kalendárom cvičení a bez zbytočností :)


...................................................................................................................
 

        Druhá aplikácia podobného rázu sa venuje cvikom na tricepsy a prsia . Je od toho istého výrobcu a poskytuje na chlp rovnaké prostredie aj možnosti , tak sa nejdem ďalej rozpisovať.
    Vo free verzii máte zas len level 1 , za poplatok 1.90 Eur, máte k dispozícii ďalší level. Videá si môžte však taktiež pozrieť na youtube zadarmo :)







Pozri tiež: 

Morphy Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára